Kešu mají sladkou, jemnou chuť, konzumují se buď samostatně, nebo jako součást müsli či nejrůznějších ovocných a zeleninových salátů, slaných i sladkých pokrmů. Jsou běžnou součástí indické kuchyně, přidávají se do aromatických a pikantních směsí. Jejich jemná chuť vynikne velmi dobře v rýži, rozemleté je lze použít k zahušťování omáček.
Složení:
- jádra kešu ořechů natural
- může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a sezamu
Výživové údaje ve 100g výrobku:
Energetická hodnota | 2403kJ/574kcal |
Tuky | 46,9g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 9,1g |
Sacharidy | 32,6g |
- z toho cukry | 5,2g |
Bílkoviny | 15,3g |
Vláknina | 3,3g |
Sůl | <0,03g |
Obsah: 75g