Co nabízíme

Klíče ke zdraví Vám nabízí aromaterapeutickou kosmetiku, éterické a rostlinné oleje, bylinné čaje od bylinářů Pavla Váni a Ing. Jiřího Janči, široký výběr BIO čajů, ekologické hračky a nádobí pro děti, ekodrogerii Ecover, knížky nejen z Knihovničky Meduňky, Feng Shui a spoustu tipů na dárky co pohladí tělo i duši.

Podporujeme

podporujeme nadační fond Zdeňky Žádníkové a Prodej produktů se značkou regionální produkt

Novinky

DĚKUJEME VÁM, MOC SI TOHO VÁŽÍME.



Jak léčit kašel Vašich dětí pomocí přírodních pomocníků? Je důležité rozlišovat, zda se jedná o kašel vlhký nebo suchý …


Všechny články
Facebook

Nová biokuchařka Hanky Zemanové

Hana Zemanová
Cena: 503 Kč

 

Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestselerem mezi zdravými kuchařkami. Prodáno přes 33 000 ks! Autorka se rozhodla svou Biokuchařku kompletně přepracovat tak, abyste v ní našli aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech i ekologickém zemědělství a mohli z ní čerpat inspiraci pro svůj každodenní život. Kromě toho autorka prozradí, kam se ve výživě za posledních deset let sama posunula a co doma ráda vaří. Představí vám zajímavé ekofarmáře a významné ekologické projekty. S pomocí řady odborníků hodnotí objektivně nové trendy ve výživě (např. raw, bezlepková strava, superfoods apod.) a poradí, jak se v nich vyznat a jak si udělat vlastní názor. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a přirozené. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. Hanka připravila do této knihy přes 80 nových receptů. Nová biokuchařka je tak díky zcela unikátním informacím a novým receptům určena i těm, kteří už původní vydání Biokuchařky mají doma. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé.

Přihlašování

Nobilis Tilia

biofaze

 

CPK_normal

vana

janca

apotheke 

bio zebra

Sonnentor